CELUFORM har forsynet de danske legepladser med godkendte legeredskaber siden 1992.

Daginstitutioner, skoler, grundejerforeninger, handelsstandsforeninger og mange private har brugt os som leverandør af alsidige legemiljøer med en lang holdbarhed.

Reservedele og udbygningsmoduler er lette at efterbestille.

Vedligeholdelsen er minimal. Trækonstruktionerne er fremstillet af lærk, eg eller robinia, som har hhv. op til 30 og 20 års holdbarhed med den korrekte montering på metalankre. Der er 5 års rustgaranti på konstruktionerne af stål.

 
 

Vi har mange års erfaring i at etablere og strukturere legemiljøer for de forskellige udviklingstrin. Vi hjælper med at vælge de rigtige legeredskaber og den korrekte placering for opnåelse af den maksimale sikkerhed, så det færdige legemiljø passer til de ønskede aldersgrupper.

Det er lige så vigtigt med kreativ fysisk udfordring som med være- og opholdssteder for de lidt mere stille børn.

Børn skal have lov at udvikle personlighed og kreativitet gennem leg og adfærd, skabe sociale relationer gennem rolleleg, opnå rum- og dimensionsopfattelse, samtidig med at de udvikler grundlæggende motoriske færdigheder og stimuleres, når de klatrer, gynger og rutscher i et fantasifuldt eller mere transparent legemiljø med optimal sikkerhed.

Vi kan naturligvis også montere og opstille de ønskede produkter og er derfor den ideelle samarbejdspartner, som kan være med i hele processen.