Velkommen
 
Vi har det sidste års tid solgt legeredskaber via denne e-butik, men vores erfaring går helt tilbage til 1994. Vi sælger ikke pr. efterkrav, og vores kunder har selvfølgelig 14 dages returret.
Inspiration og information

e-butikken rummer et varesortiment, som dels henvender sig til offentlige institutioner og dels private forbrugere. Det er to markeder, som styres af forskellige regler og krav. Eksempelvis skal kravene i EN1176 være opfyldte ved legeredskaber, som skal anvendes på offentligt tilgængelige legepladser. Til gengæld bliver de så også en del dyrere. Vores redskaber til private er EN71-8-godkendte og som sådan også af en god, gedigen kvalitet.

Som en hjælp til overblik over vores store varesortiment tilbyder vi at sortere sortimentet op i produkter, der henvender sig til offentlige institutioner og/eller til private forbrugere. Der skal blot vælges mellem visningerne nederst til venstre - og søg så i sortimentet.

Vi glæder os til at kunne betjene vores kunder her med inspiration og information. Skulle der opstå tvivl om den enkelte vares beskaffenhed, så kontakt os eller bestil evt. en brochure.